Nylonholkki Kainpo            Kainpo nylonholkki asennuskuva

Nylonholkki    35e

Muotoiltu nylonholkki mahdollistaa koiravetoadapterien asentamisen haarukkaputkeen. Tarkoitettu polkupyöriin ja potkulautoihin, joiden runkoihin ei voida adapteria asentaa. Käyttämällä nylonholkkia, runkoon ei jää koiravetoadapterista asennusjälkiä.

KOTIMAISTA KEHITYSTYÖTÄ
VALMISTETAAN KOKONAAN SUOMESSA!Astinlaudan suojus 19e 

Talvikäyttöön kehitetty astinlaudan suojus ehkäisee lumipaakkujen muodostumisen astinlaudan päälle ja ehkäisee jalkaa lipsahtamasta astimelta. Kulutusta kestävästä kumista valmistetun suojuksen päällä on turvallista ja mukavaa seistä myös nastakengillä. Suojus on kertaalleen käännettävissä kun pinta tuntuu liiaksi kuluneelta. Käy kaikkiin Kickbike - malleihin joissa astinlaudan päällä on sitä varten valmiina kiinnityspaikat. Helppo asentaa mukana tulevilla pulteilla.

HUOM! Saatavilla myös astimen suoja FAT MAX malliin, jossa leveämpi astin!

KOTIMAISTA KEHITYSTYÖTÄ
VALMISTETAAN KOKONAAN SUOMESSA!


Eturaudan pehmuste 29e

Eturaudan pehmuste on kehitetty suojaamaan koiraa, mikäli kelkka jostain syystä ajautuu koiran jalkoihin. Pehmuste ehkäisee myös koiran kielen tarttumisen eturautaan, mikäli koiralla on taipumusta käydä eturautaa näykkimässä.. Pehmuste on varustettu lisäksi heijastimilla ja helpolla tarrakiinnityksellä. Päällinen kestävää keinonahkaa.

KOTIMAISTA KEHITYSTYÖTÄ
VALMISTETAAN KOKONAAN SUOMESSA!Varajouset  20e 


Vetoadapterin jousi kuluu käytössä ja on tarkoitettu vaihdettavaksi. Pidentääksesi jousen käyttöikää irrota jousi aina kun et vedätä tai juoksuta koiraa sekä myötäile koiran liikkeitä ettei jousi taipuile aivan mutkalle. Universal (ennen Race), Combi PLUS ja Ultra Swing -adaptereissa on kaikissa oma jousensa eli mainitse adapterin malli varajousta tilatessasi. Toki voit hankkia heti adapterin ostaesasi yhden varajousen niin ei tule taukoa harrastukseen varaosaa tilatessa.


KOTIMAISTA KEHITYSTYÖTÄ
VALMISTETAAN KOKONAAN SUOMESSA!