Hieronta

Terve! Olen Kai Immonen, muutama vuosi sitten Kouvolalaistunut urheiluhieroja, sekä MM-tasolla kilpaileva potku-urheilija. Hieronta-oppini olen saanut Vuokatin Urheiluhierojakoulusta josta valmistuin vuonna 2003. Hieronta-työtä olen tehnyt siitä lähtien säännöllisesti, mutta kuitenkin hieman kausiluontoisesti, koska oma urheilu-urani, sekä työskentelyni Kickbike Oy:ssä on asettanut tietyt rajoitukset täysipäiväiselle hieromiselle, joka ei mielestäni ole ollenkaan huono asia. Katson, että panostamalla täysillä myös omaan suorituskykyyni, sekä toimiessani jatkuvasti yhdessä useiden huippu-urheilijoiden kanssa olen saanut valtavan määrän sellaista "erikoisosaamista”, joka muutoin olisi jäänyt saamatta. Ja lisäähän hankitaan toki jatkuvasti. Tätä huippu-urheilupuolelta tullutta tietotaitoa on ollut helppo soveltaa harrastuksekseen urheileviin, joihin valtaosa asiakkaistanikin kuuluu, mutta jotka loppujen lopuksi ovat niitä kaikkein haastavimpia asiakkaita pitää hyvässä kunnossa. Säännöllinen lihashuolto kun pitäisi kuulua kaikille, ei vain etuoikeutetusti urheilijoille.

Hierontatyyliltäni olen suhteellisen ronski, mutta kovien otteiden kompensoimiseen käytän paljon nopearytmisiä otteita, jotta asiakas pystyy pitämään itsensä mahdollisimman rentona. Tavoitteenani minulla on aina ikään kuin vaivihkaa päästä käsiksi ongelmakohtiin luonnonmukaisella ”puudutustaktiikalla” , sekä laittaa samalla aineenvaihdunta ja verenkierto toimimaan.
Mielestäni hyvän lopputuloksen takaamiseksi on hierojan oltava valmis vuodattamaan myös omaa hikeään!
Totuushan kuitenkin on, että jos hieronta ei missään tunnu, niin silloin se on ollut lihaksiston kannalta täysin turha toimenpide..
Toki aina asiakkaan toiveiden mukaan toimitaan!

Laitetaankos yhdessä kroppa ja ohessa myöskin se pääkoppa kuntoon?

Kaitsu